Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Méregtelenítés

A program jellemzői: Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia detoxikációs (tisztító) hatással bír és befolyásolja az anyagcsere intenzitását. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mező az érintett szövetben egyenletesen (miden sejten) áthatolva enyhe elektromosságot indukál, miáltal megváltozik a sejtek felületi potenciálja és a sejtmembrán áteresztőképessége, javul a vérkeringés, az oxigén- és tápanyag-ellátás, valamint javul a salakanyagoknak a szervezet érintett szöveteiből való elvezetése.
Ez
minden gyógyulási folyamat, így a szervezet méregtelenítésének is alapvető feltétele. Az intenzívebb anyagcsere, a detoxikáció és a salakanyagok elvezetése a szervezetbőlminden gyógyulási és regenerációs folyamat kezdete. Pl. a Biomag® készülék alkalmazása a máj tájékán stimulálja a májműködést, valamint serkenti a méregtelenítést és növeli a detoxikáció hatását.

A mágnesterápia jelentősége méregtelenítés esetén

Az applikátor problematikus testrészre – izomra, ízületre, gerinre, stb. – való helyezésével lokális hatást érünk el. A kisméretű applikátor használatával a nagyobb indukció miatt erősebb lokális hatás, a nagyobb kezelési felülettel rendelkező applikátorokkal pedig – az alacsonyabb indukció ellenére is – az egész testben erősebb metabolikus hatás érvényesül. Ez a hatás egész sor megbetegedés és probléma esetében pozitív tüneteket vált ki. Pl. az olyan anyagcsere-problémáknál mint a diabétesz és a köszvény, illetve fertőzést – májgyulladás, mononukleózis, toxikus szövetpusztulást – követően a szövetek regenerációja esetén, de ekcéma és egyéb allergiás tüneteknél is segít. A megfelelő méregtelenítő hatás elérése érdekében elengedhetetlen a fokozott folyadék-bevitel. A tisztító hatást növeli a magnetizált víz fogyasztása, mely fokozottan képes a salakanyagokat oldani és elvezetni a szövetekből.

A mágnesterápia alkalmazása méregtelenítés esetén

A szervezet detoxikációja folyamán naponta 65 – 81 Hz-es frekvenciákkal kezeljük a has és a máj tájékát, valamint a 31. sz. program segítségével vízkezelést végzünk (ún. magnetizált víz).