fbpx
Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Alsó végtagok ischaemiás megbetegedése (keringési zavarok)

Az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése jellemzői: Az artériákat érintő megbetegedésről van szó, amikor azok összeszűkülése vagy elzáródása állhat fenn. Az alsó végtagok ischaemiás megbetegedésének leggyakoribb oka az atherosclerosis (érelmeszesedés), trombus (vérrög), a Bürger-kór, valamint – az erek átjárhatóságát szabályozó vegetatív idegek sérülése következtében kialakult – artéria-szűkület.

Az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése első, látens fázisában a betegnek nincsenek problémái, a második fázisban (klaudikáció intermittens) ha a beteg megáll és pihen, a fájdalom elmúlik és tovább tud menni. Ilyenkor már megjelenhetnek trofikus elváltozások. A végtag tartós fájdalma az alsó végtagok ischaemiás megbetegedésének harmadik fázisára utal, majd az utolsó, negyedik fázisban a végtag vérkeringése kritikus, izomrángások és görcsök jelentkeznek ilyenkor – a betegnél szövetelhalás veszélye áll fent, amely legelőször a végtag külső részein mutatkozik. Az alsó végtagok ischaemiás megbetegedésének fő kockázati tényezője a dohányzás, a kevés testmozgás, az idős kor, lelki stressz, túlsúlyosság, magas koleszterin-szint, magas vérnyomás, diabétesz, stb.

Az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése szakszerű érvizsgálatot igényel, majd – az adott stádium és az előfordulás helye alapján – a gyógykezelés mihamarabbi megkezdését teszi szükségessé (a kockázati tényezők eliminálása, torna, apróbb sérülések kezelése, értágító kezelés, antikoaguláns kezelés, angioplasztika, embolectomia, legvégső esetben a végtag amputációja).

A mágnesterápia jelentősége az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése esetén

Az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – a prekapilláris és kapilláris erekre gyakorolt vasodilatációs hatásával – a komplex gyógykezelés kiegészítéseként szolgál, az érintett szövetekben javítja az oxigén és tápanyagok mikrocirkulációját, miáltal javítja a helyi anyagcsere-folyamatok működését.

A mágnesterápia alkalmazása az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése esetén

Az alsó végtagok ischaemiás megbetegedése esetén az érintett testrészt 36 – 44 Hz és 10 – 50 Hz-es vértágító és stimuláló frekvenciákkal kezeljük.