Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Az applikátorok megválasztása és használata. Az “Egészség és a Biomag mágnesterápia“ c. könyv alapján.

A kínálatunkban található applikátorok közül a konkrét terápiás cél szerint választjuk meg a legmegfelelőbbet. Az applikátort a kezelendő testrész felületéhez minél közelebb helyezzük. Néhány applikátor – rugalmas öv segítségével – rögzíthető is az adott testrészre. Szükség esetén előnyös kihsználni ezt a lehetőséget, mivel az applikátor pontos elhelyezésével fokozzuk a kezelés hatékonyságát (a szolenoid applikátorok esetében, amelyek a mágneses mező térbeli hatását biztosítják, elég, ha a kezelendő testrészt behelyezi a szolenoid által kialakított térbe).

Megfelelő applikátorok használata

Az egyes applikátorok megfelelőségéről aszerint döntünk, hogy a testen kényelmesen, az érintett helyhez minél közelebb helyezkedjen el, valamint annak alapján, hogy mélyreható (szolenoidos) kezelésre van-e szükség vagy elegendő felszíni applikátor használata.

Rövid tájékoztatás a mágneses mező használatáról

Az alábbi leírás a mágneses mező frekvenciáinak és más paramétereinek egyes gyógyhatások szerinti megválasztását tárgyalja és az egyéni beállításokra vonatkozik. Az egyes gyógyhatások a 28 – 30. oldalon szerepelnek. Az egyes diagnózisokhoz rendelkezésükre áll egy egyszerűbb beállítási mód is: előre beállított paraméterek megválasztásának lehetősége (7 – 12. old.).

A mágnesterápia alkalmazása és a problémák okai

A kezeléshez tudnunk kell, mi idézte elő az adott problémát és aszerint választjuk meg a kívánt hatást biztosító frekvenciát. Számos diagnózis kedvező befolyásolása érdekében javasolt többféle hatás fokozatos vagy váltakozó alkalmazása.
Pl. erős fájdalommal járó probléma esetén elsődlegesen analgetikus frekvenciákat használunk, majd a heveny fájdalom enyhülését követően áttérhetünk a gyógyulást illetve egyéb kívánt végső hatást elősegítő frekvenciákra.