Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Bechterew-kór

Jellemzők: A Bechterew-kór a gerinc leggyakoribb reumás megbetegedése. A jelen program és kezelési mód a fenti betegségben szenvedők kezelésére szolgál – az első tünetek megjelenésének pillanatától az előrehaladott állapotig terjedően.

A mágnesterápia célja Bechterew-kór esetén

Bechterew-kór esetén a kezelések célja a fájdalom enyhítése és a mozgásképesség javítása, továbbá a gyulladásos tünetek enyhítése és a további állapotromlás fékezése.

A mágnesterápia jelentősége Bechterew-kór esetén

Bechterew-kór (ankkylotizáló spondylitis) a gerinc – immunitás-zavar kíséretében jelentkező – specifikus krónikus gyulladásos megbetegése, amelynek lefolyása hosszútávú, és fokozatos állapotromláshoz vezet. A Bechterew-kór jelentős mozgáskorlátozással és erős fájdalomérzettel jár. A Bechterew-kór legtöbbször a sacroiliacalis ízületet (SI) és az intervertebralis ízületeket érinti, és a csigolya közti térben keletkező elcsontosodás miatt jellemző rá a fokozatos merevedés és a gerinc előrehajlása.

A gyógykezelés során fontos a környezet és az életvitel módosítása, a rehabilitáció, a gyógyfürdős terápia, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító készítmények használata.

A mágnesterápia alkalmazása Bechterew-kór esetén

A Bechterew-kór egyike azon betegségeknek, amelyeknél a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – fájdalomcsillapító, duzzadás- és gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító hatásával – alapvetően segít. A krónikus betegeknél a mágnesterápia javítja a mozgáskészséget, fékezi az ízületek további károsodását és általában véve megkönnyebbülést hoz a páciensnek.
Bechterew-kór esetén eleinte a fájdalom enyhítése az elsődleges alacsony frekvenciákkal, amit a csillapodást követően regeneráló programokkal váltogatunk. A egfelelő applikátort a probléma helye szerint választjuk ki. A kisízületekre leggyakrabban a szolenoid, a gerincre pedig a nagy lapos vagy az egésztest applikátor a javasolt.