fbpx
Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Diabéteszes láb

A diabéteszes láb jellemzői: A cukorbetegség következtében diabéteszes neuroótia és mikroangiopátia alakul ki, mely az alsó végtagok szöveteinek oxigéndús vérrel és tápanyagokkal való ellátását nagyban korlátozza – így jön létre az ún. diabéteszes láb. A diabétesz nem megfelelő korrigálásával és a diabéteszes neuropátia előrehaladtával savas metabolitok gyülemlenek fel a szövetekben és mindez további állapotromláshoz vezet. A fentiek következtében akár lábszárfekélyhez vagy a végtag amputálásához vezető trofikus elváltozások kialakulására kerül sor.

A mágnesterápia célja diabéteszes láb esetén

Diabéteszes láb esetén a kezelések célja a fájdalom enyhítése és a szövetek cirkulációs viszonyainak javítása. az erek átjárhatóságának elősegítésével – a dilatációval fokozott oxigén- és tápanyagbevitelre, valamint a savas metabolitok kiválasztására kerül sor. Mindezzel növeljük a végtagok megmaradásának esélyét és enyhítjük a diabétesz másodlagos következményeinek érrendszerre gyakorolt hatását.

A mágnesterápia jelentősége diabéteszes láb esetén

A diabetes mellitus – cukorbetegség – a glükóz átalakításának tartós zavarával járó krónikus megbetegedés, amely a vércukor-szint növekedéséhez, s a fehérjék, zsírok és cukrok metabolizmusának további zavaraihoz vezet, melyek következtében kifejlődik a diabéteszes polineuropátia, ami kóros elváltozásokat jelent az idegrostokban (neuropátia) és hajszálerekben (mikroangiopátia). A cukorbetegség szövődményei közé (sekundární postižení) sorolhatók a diabéteszes retinopátia – amely akár vaksághoz is vezethet, a diabéteszes nefropátia – amely veseelégtelenséghez is vezethet, a diabéteszes neuropátia – amely zavart kelt minden szimpatikus és paraszimpatikus funkcióban, valamint a nagyérbetegség – mely a perifériás artériát, az agyi ereket, az ischaemiás szívbetegséget foglalja magába, és az alsó végtagokon megjelenik az ún. diabéteszes láb.

A mágnesterápia előnyei diabéteszes láb esetén

Diabéteszes láb esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia az idegszövetre gyakorolt degeneratív elváltozások elleni és hajszálértágító hatásával enyhíti a másodlagos tüneteket, amivel csökkenti a szövődmények előfordulását és súlyosságát, továbbá javítja az életminőséget. Remekül bevált a lábszárfekély gyógyulása terén és egyéb diabéteszes érproblémákkal kapcsolatban. A mágnesterápia tartós alkalmazása gyermek- és időskori diabétesz során rendkívül hatékony. A kezeléseket fokaozatosan kell megkezdeni, s leginkább az alsó végtagoktól felfelé, amivel a minimálisra csökkentjük az esetleges erősebb adaptív válasz fellépését.

A mágnesterápia alkalmazása diabéteszes láb esetén

Diabéteszes láb esetén naponta végezzünk értágító és stimuláló kezeléseket, leginkább nagy szolenoid vagy széthajtható lapos applikátor segítségével.