fbpx
Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Endoprotézisek

Jellemzők: Ezt a programot olyan helyzetekben javasoljuk, amikor műízület: teljes endoprotézis (TEP) beültetésére volt szükség, és ezután a károsodott szövetet fixáló anyagok vagy stentek kerültek alkalmazásra.

A mágnesterápia jelentősége endoprotézis beültetése esetén

A mágnesterápia jelentősége az endoprotézis beültetése előtt és után, hogy a szövetekben jobb anyagcsere-feltételeket teremt, miáltal elősegíti a gyógyulást, felgyorsítja a felépülést, enyhíti a fájdalmat, a lehető legjobb kondícióban tartja a környező szöveteket és meggátolja az endoprotézis ellazulását.

A mágnesterápia alkalmazása endoprotézis beültetése esetén

Az implantátumok (endoprotézisek) – mű ízületek, sínek, csavarok, stentek, stb. – anyaga orvosi fém és műanyag; az összes fémanyag speciális ötvözött fémekből és nem mágneses anyagokból készül, melyek szövetekbe való beültetése és rögzítése gátolja az implantátumok nem kívánatos elmozdulását.
A gyógyító hatású alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mező nem melegíti fel a felhasznált anyagokat, így nem is idézheti elő azok elmozdulását. Ezért a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia kockázatmentesen használható és javasolható az összes páciensnek – függetlenül az endoprotézis típusától, amit leggyakrabban a nagyízületi – csípő és térdízületi – teljes endoprotézist használó pácienseknél alkalmaznak. A TEP igen széleskörű elterjedtsége miatt megnőtt az igény az endoprotézis ismételt beültetésére is fertőzés miatti szövődmények (aszeptikus lazulás), luxáció, stb. esetén.

A mágnesterápia további előnyei endoprotézis beültetése esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – az endoprotézis beültetését követő gyógyulási folyamat elősegítésén kívül – csökkenti a gyulladásos szövődmények kockázatát, javítja a környező szövetek kondícióját és gátolja az endoprotézis ellazulását. A fájdalomcsökkentés egyúttal elősegíti a mihamarabbi felépülést és a mozgáskészség visszanyerését.