Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Értágítás – jobb vérellátás

Jellemzők: A Biomag készülékek alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mezője a vörösvértestek polaritásának pozitív töltéssel történő befolyásolásával javítja a vérellátást, hat az eritrociták ún. összecsapódottsága ellen, s ennek következtében megnövekszik a vörösvértestek felülete, így több oxigént képesek szállítani. A mágneses mezőn átjutott vér jobban köti az oxigént (több oxigént szív magába). A vértestek polarizációja hatással van az erek, ütőerek és hajszálerek izomtónusára, ezért ezek kitágulnak (vasodilatáció), a szövetek oxigén- és tápanyagdús vérellátása tökéletessé, és a toxinok sejtekből való eltávolítása gyorsabbá válik. Jelentősen növekszik az oxigén parciális nyomása is.

A mágnesterápia jelentősége a jobb vérellátás elérésében

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia pozitívan befolyásolja a vértestek plaszticitását. A rugalmasabb vértestek az erekben lévő “akadályokhoz” is jobban alkalmazkodnak. A mágneses mező hatására egyúttal csökken a vérrögképződés kockázata is. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatása alatt aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer és sor kerül a Ca2+ ionok kiszűrésére, ami az érizomzat lazulásához (főként a prekapilláris szfinkterek esetében), majd értáguláshoz vezet. Mindez befolyásolja a szívműködés, a vérkeringés és a vérnyomás minőségét (Chvojka).

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia jól bevált az ischaemiás szívbetegségek, valamint az alsó és felső végtagok ischaemiás megbetegedései kevésbé súlyos formáinál, a nem gyógyuló lábszárfekély és az összes vérellátási zavar esetén. A már lezárult ér nem lesz átjárhatóvá, de a bőr és izomszövet vérellátása javul. Az értágító hatás az összes érrendszeri megbetegedésnél kívánatos, mivel az oxigéndús vér áramlása akadályba ütközik (a végtagok, a szív és az agy ischaemiás betegsége esetén), tehát mindenütt, ahol az oxigénellátás növelése serkenti a gyógyulást, a szövetek és szervek működését, mialatt gyulladáscsökkentő hatást fejt ki.

A mágnesterápia alkalmazása a jobb vérellátás érdekében

A jobb vérellátás érdekében a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát 36 – 44 Hz közötti frekvencián a beteg testrész helyi kezelésére javasoljuk – az egyes diagnózisok alapján szükség szerint kombinálva célirányos kezelésekkel.