Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok)

 

 

A férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok) jellemzői: Idetartozik a szexuális vágy hiánya, merevedési zavarok vagy impotencia – nem elégséges androgén-képződés mint elsődleges ok miatt (gyógykezelése androgén-bevitellel történik), ennél gyakoribb, másodlagos ok azonban a depresszió. További probléma lehet a teljes és részleges merevedési zavarok, az idő előtti ejakuláció, az orgazmus-zavar és az impotencia.

A merevedési zavarok és az impotencia gyógykezelése pszichoterápia, a központi szexuális aktivitás gyógyszeres növelése, értágító készítmények, foszfodiészteráz 5 gátlók, stb. formájában valósul meg.

A mágnesterápia jelentősége férfi szexuális diszfunkció (merevedési zavarok, impotencia) esetén

Merevedési zavarok és impotencia esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – elsősorban értágító hatásával – igen pozitív hatást gyakorol. A vérsejtek applikátor általi polarizációja hatást gyakorol az erek, vénák és hajszálerek izomtónusára – ennek következtében kitágulnak és oxigién-, valamint tápanyagdús vérrel lesznek ellátva.

Ezenfelül az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatására a paraszimpatikus idegek aktiválására, valamint Ca2+ ionok effluxára kerül sor, ami úgyszintén az erek (elsősorban a prekapilláris szfinkterek) izmainak ellazulásához, majd tágulásához vezet. Mindez a szívműködés, a vérkeringés és vérnyomás harmonizációját idézi elő, ami természetesen pozitívan hat a merevedési zavarokkal vagy impotenciával kapcsolatos porblémákra. Az értágítás elengedhetetlen az összes érrendszeri probléma esetén, amikor különböző okok miatt az oxigéndús vér áramlása akadályba ütközik. A jobb ooxigénellátás a szövetek, szervek működését elősegíti, ugynakkor gyulladás-csökkentő hatást is kifejt.

A mágnesterápia alkalmazása szexuális diszfunkció (merevedési zavarok, impotencia) esetén

Merevedési zavarok esetén 2 – 25 Hz-es, izomlazító és értágító hatást kifejtő programokat javasolunk. A lapos applikátorra ültetve a pácienst lokális kezelést végezzünk, s ezt szükség szerint kombinálhatjuk a gerinc és fej kezelésével – amivel stressz-mentesítő és a hormonkibocsátást serkentő hatást érhetünk el.