Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Gerinc arthritis

Jellemzők: A jelen programot és kezelési módot a főként a gerincet érintő arthritis-ben szenvedő pácieneknél használjuk.

A mágnesterápia célja gerinc arthritis esetén

Gerinc arthritis esetén a kezelés célja elsősorban a gyulladásos tünetek, a fájdalom enyhítése és a mozgásképesség javítása, továbbá az érrendszer befolyásolásával, a szövetek oxigénben és tápanyagban gazdag vérrel való jobb ellátásával és a metabolitok eltávolításával a jobb feltételek megteremtése a gerinc arthritis gyógyulásához és a gerinc normál funkciójának visszanyeréséhez.

A mágnesterápia jelentősége gerinc arthritis esetén

Gerinc arthritis esetén – főként az ankkylotizáló spondylitisről (Bechterew-kór), tehát krónikus gyulladásos megbetegedésről van szó, mely általában az SI és az intervertebralis ízületeket érinti és fokozatos merevedéssel jár, ami a gerinc előrehajlását eredményezi.

A nyaki gerincet érintő rheumatoid arthritis esetén a csigolyák közti ízületek synovitise lép fel, aminek a porcok, a csontok, a ligamentum strukturális károsodása, sőt az atlantoaxiális ízület dislocatiója lehet a következménye.

Gerinc arthritis esetén a gyógykezelés során fontos a környezet és az életvitel módosítása, a rehabilitáció, a gyógyfürdős terápia, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító készítmények használata.

A gerinc arthritis egyike azon betegségeknek, amelyeknél a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – fájdalomcsillapító, duzzadás- és gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító hatásával – alapvetően segít. A krónikus betegeknél a mágnesterápia javítja a mozgáskészséget, fékezi az ízületek további károsodását és általában véve megkönnyebbülést hoz a páciensnek.

A mágnesterápia alkalmazása gerinc arthritis esetén

Gerinc arthritis esetén eleinte a fájdalom enyhítése az elsődleges alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciákkal, amit a csillapodást követően 25 – 50 Hz-es regeneráló programokkal váltogatunk. A megfelelő applikátort a probléma helye szerint választjuk ki. A kisízületekre leggyakrabban a szolenoid, a gerincre pedig a nagy lapos vagy az egésztest applikátor a javasolt.