Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Gyermekkori agyszélhűdés

 

 

A gyermekkori agyszélhűdés jellemzői: a motorikus képességek és azok fejlődése központi szabályozásával kapcsolatos zavarok, melyek a még fejletlen agy károsodása által keletkeznek a korai fejlődési szakaszban, tehát szülés előtt, során vagy hamar szülés után. A gyermekkori agyszélhűdés némely eseteiben mentális zavarok, idegrohamok, érzékszervi hiányosságok, kommunikációs problémák, túlérzékenység, stb. is megfigyelhető. A fenti zavarok keveredhetnek is, azonban közülük egy rendszerint kitűnik.

A gyermekkori agyszélhűdés nagyrészt olyan eseteket foglal magában, amelyeknél a motorikus képességek zavara az elsődleges. A gyermekkori agyszélhűdés különféle formákban jelentkezik és a zavarok fokozatosan, majd csak két-három éves korban kezdenek fellépni. Mindezt az agy és működésének fejlődése befolyásolja. A gyermek harmadik éves kora után is a betegség egyes formái tüneteiket tekintve változhatnak vagy átmenetet képezhetnek egy további formához. A gyermekkori agyszélhűdés nem tévesztendő össze a gyermekbénulással (poliomielitisz).

A mágnesterápia gyermekkori agyszélhűdés esetén

Ismertek a gyermekkori agyszélhűdés spasztikus és nem spasztikus formái. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a fenti eseteknél normotóniát idéz elő. Rendkívül fontos a kezelés diagnosztizálást követő megkezdése, nagyon gyakran már a csecsemőknél. A mágnesterápia kiváló eredményeit írta le gyermekkori agyszélhűdés esetében már a nyolcvanas években Dr. Chvojka, pl. a gerincvelő elülső szarvaiban lévő idegmagok atrófiájánál.

A mágnesterápia alkalmazása gyermekkori agyszélhűdés esetén

Gyermekkori agyszélhűdés esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát javasoljuk hosszútávon és rendszeresen alkalmazni a gerinc egész hosszában, a fejen és a test minden olyan részén, izomösszehúzódások vannak – frekvencia: 2 -25 Hz. A gyermekkori agyszélhűdés nem spasztikus formájánál a fenti kezelést felváltha alkalmazzuk a 50 – 81 Hz-es kezeléssel. Lapos applikátorok és szolenoid használatát javasoljuk.