Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Idegszakadás baleset következtében – perifériás ideg sérülése

Jellemzők: Az idegszakadás leggyakoribb oka az éles tárgy okozta sérülés. Egyéb idegkárosodások ütés vagy csont általi nyomás, illetve baleset során véraláfutás miatt történhetnek. A gyógykezelés a sérült perifériás ideg funkciójának megújítására irányul. Döntő fontosságú a gyors sebészeti beavatkozás (az ideg összevarrása vagy felfeszítése), majd a tartós rehabilitáció. A gyógykezelt ideg funkciójának megújítása több hónapig is eltart.

A mágnesterápia jelentősége idegszakadás (idegsérülés) esetén

Az idegszakadás (idegsérülés) esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a hosszútávú rehabilitáció megfelelő formája, melynek nagy előnye az otthoni alkalmazás lehetősége, mivel nem kerül sor a szükséges intenzív rehabilitáció megszakítására. Ez jelentős mértékben felgyorsítja a gyógyulás folyamatát és az ideg teljes funkciójának visszanyerését. A kezelések helyileg a sérült idegre és az ideg szélesebb környékére irányulnak, hosszútávon és leginkább naponta többször. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia hatása a gyakorlatban ismételten bizonyítást nyert – mesterségesen megszakított idegek a kísérleti állatok végtagjain mágnesterápiás kezelések esetében gyorsabban regenerálódtak és a szakadt idegek gyorsabban nőttek össze. Hisztológiai szempontból a mágnesterápiával kezelt ideg és az egyéb kísérletben megfigyelt ideg között jelentős különbség mutatkozott. A mágnesterápiával kezelt idegben – a festést követően – 20-szor annyi idegrost volt látható a szakadás helyén. Sőt, a perifériás ideg degenerációja sem volt egyáltalán megfigyelhető a mágnesterápiával kezelt esetekben (Chvojka).

A mágnesterápia alkalmazása idegszakadás (idegsérülés) esetén

Az idegszakadás (idegsérülés) esetén 10 – 50 Hz-es, főleg értágító és gyógyító hatást kifejtő programokkal végzünk kezeléseket. Az applikátort a sérülés helyétől függően választjuk meg.