Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Ízületi gyulladás

Az ízületi gyulladás jellemzői: A program célzatosan ízületi gyulladás kezelésére szolgál. Fájdalmat enyhítő és értágító frekvenciák kombinációjával érhető el a jobb vér- és tápanyag-ellátás, valamint a metabolitok gyulladásos szövetből való kiválasztása, s így javulnak a gyulladásos ízületek gyógyulási és – a fájdalom enyhítésével párhuzamosan – regenerációs feltételei is.

A mágnesterápia célja ízületi gyulladás esetén

A mágnesterápia célja ízületi gyulladás esetén a gyulladásos tünetek, az ödéma, a fájdalom enyhítése és a beteg ízületek mozgathatóságának javítása.

Az ízületi gyulladás leírása

Az ízületek gyulladása az immunitással szorosan összefüggő, különféle eredetű gyulladásos ízületi megbetegedés (reumatoid arthritis), de más betegségek, pl. köszvény, pikkelysömör, stb. kísérőtünete is.

Az ízületi gyulladás leggyakoribb előfordulásai közé tartozik a reumatoid arthritis, a Bechtěrev-kór és az arthritis psoriatica. A betegség pontos oka nem ismert, de a legfőbb károsító mechanizmus a nem fertőző krónikus belső ízületi gyulladás – autoimmun folyamat, amikor az immunrendszer saját szöveteit támadja meg és kezdi pusztítani. Ennek következtében duzzanat keletkezik, további tünetek: hőségérzés, érintésre érzékenység, fájdalom és elégtelen működés. A gyulladás egy idő után az ízület leépüléséhez, eldeformálódásához vezet

Reumatoid arthritis (polyarthritis progressiva, reuma) a kötőszövet krónikus gyulladásos megbetegedése, melyet az ízületi struktúrák gyulladása, granulációs szövet kialakulása, ízület-leépülés, ínlazulás, esetleg kisebesedés jellemez. Súlyosabb esetekben a reumatoid arthritis következtében patológiás elváltozások egyéb szervekben is végbemehetnek. A betegség gyakrabban figyelhető meg középkorú nőknél.

A betegséget fájdalomérzet, reggeli merevség, a kéz apró ízületeinek, akár más ízületek duzzanata is kíséri. Leggyakoribb a kéz apró ízületeinek, a csukló-, boka, sőt akár a csípő- és térdízület gyulladása.

A jobb gyógyhatás érdekében fontos a környezet és az életvitel megváltoztatása, a rehabilitáció, a gyógyfürdőzés, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szerek használata. A kezelés fékezi a további állapotromlást.

A mágnesterápia jelentősége ízületi gyulladás esetén

Az ízületi gyulladás egyike azon problémáknak, amelyek esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alapvetően jó hatást fejt ki. A kezelés előnye a fájdalomcsillapító, duzzanat- és gyulladáscsökkentő, valamint gyógyító hatása. A krónikus állapot eseteiben a mágnesterápia elősegíti a mozgásképesség visszanyerését, fékezi az ízületek további károsodását és egészében megkönnyebbülést hoz.

A mágnesterápia alkalmazása ízületi gyulladás esetén

Ízületi gyulladás eseténvégezzünk kezelést naponta 2-3x, a szolenoid és a nagy ízületek kezelésére szolgáló összehajtható lapos applikátor, esetleg az apró ízületekre kis köralakú applikátor segítségével.

A mágnesterápia és az ízületi gyulladás – Az Önök kérdései

Szeretne többet megtudni a mágnesterápia alkalmazásáról ízületi gyulladás esetén? Értesítsen minket!
Forduljon hozzánk bizalommal, válaszolunk az
ízületi gyulladás esetén alkalmazandó mágnesterápiát érintő kérdéseire.