Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Krónikus gyomor- és nyombélfekély

A krónikus gyomor- és nyombélfekély jellemzői: nyálkahártya elváltozásról – fekélyről van szó, mely a szubmukózusba vagy még mélyebbre terjed, vagy a nyálkahártya elváltozás további típusáról: az erózióról, mely a mukózust érinti csak. A gyomor- és nyombélfekélyre az jellemző, hogy a gyomor- vagy a nyombélfalon egy vagy több fekély keletkezik, ami több év folyamán hajlamos kiújulni. A nyombélfekély 4x olyan gyakori, mint a gyomorfekély és gyakrabban is vérzik.

A okozati tényezőnek a Helicobacter pylori általi fertőzést, nem-szteroid gyulladáscsökkentők túl nagymértékű fogyasztását, a nyálkahártyára ható protektív és agresszív tényezők közötti nem harmónikus arányt lehet megnevezni. Míg a gyomorfekélynél a Helicobacter pylori általi fertőzés az elsődleges kiváltó ok, a nyombél esetében a HCl hypersecretio. A gyógykezelés komplex – a fertőzés leküzdésére, valamint az agresszív tényezők minimalizálására, ill. a protektív tényezők támogatására irányuló gyógyszeres kezelés.

A mágnesterápia jelentősége gyomor- és nyombélfekély esetén

Gyomor- és nyombélfekély esetén a protektív tényezők közé tartozik a nyálkahártya regenerációs képessége, az agresszív tényezők közé pedig a gyomor- vagy nyombélfal ischaemia sorolható. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia nagymértékben erősíti a protektív tényezők hatását – az értágító, gyulladáscsökkentő hatást, javítja a nyálkahártya tápanyagellátását, ösztönzi annak gyógyulását és a kockázatos gyomor- ill. nyombélfal ischaemiára pozitív hatással van. Ne végezzünk kezelést, ha a fekély vérzékeny.

A mágnesterápia alkalmazása gyomor- és nyombélfekély esetén

Gyomor- és nyombélfekély esetén a fájdalom leküzdésére a 4 – 6 Hz-es, valamint a 10 – 14 Hz-es fájdalomcsökkentő és görcsoldó frekvenciák alkalmazását javasoljuk, majd a jobb vérellátás, a nyálkahártya regenerációja és a betegség kiújulásának megelőzése érdekében a 44 – 56 Hz-es frekvenciákat javasoljuk.