Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Lábadozás időszaka

Jellemzők: A lábadozás illetve felépülés az adott betegség fő tüneteinek elmúlása és az egészség teljes visszanyerése közötti időszak. A lábadozás időszakában a betegség által károsodott funkciók visszaállására kerül sor a szervezetben. Ilyenkor vagy a károsodott szövetek megújulásáról – pl. az energiát adó zsírtartalék megújulásáról ill. baleset után a sebhelyek végleges begyógyulásáról -, vagy a szervezet valamilyen funkcióvesztéssel kapcsolatos adaptációjáról – pl. végtag elvesztése esetén – lehet szó. A lábadozás időszaka a károsodás típusától függ, ezen periódusban a szervezet még le van gyengülve, fokozottan érzékeny és fogékony esetleges további negatív tényezők iránt. A felépülés ideje megfelelő kiegészítő kezeléssel a szükséges minimumra rövidíthető. Az ilyen kezelések ezen felül megakadályozzák a betegség ismétlődését és gyorsítják a teljes működőképesség bekövetkeztét.

A mágnesterápia jelentősége lábadozás idején

Lábadozás idején az anyagcsere és a mikrocirkuláció serkentése a szövetekben a gyógyulási folyamat alapvető feltétele. Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia csontok és lágyszövetek gyorsabb gyógyulására és regenerációjára gyakorolt hatása bizonyított tény, ami a citoplazmatikus membrán nem specifikus ingerlésével magyarázható, amikor az anyagcsere-lánc aktiválására kerül sor, melynek kulcspontja a cAMP/cGMP arány változása, valamint az osteoclastok fokozott aktiválása a csont gyógyulása során. A Biomag készülékek pozitívan befolyásolják mind a steril (reumás megbetegedések), mind a mikrobiális gyulladásokat és azok gyógyulását. A gyógyító és regeneráló hatás számos részhatás összessége, mely a lábadozás idején támogatja a szervezet természetes öngyógyító és regenerálódó képességét.

A mágnesterápia alkalmazása lábadozás idején

Lábadozás idején 2 – 25 Hz-es kezeléseket alkalmazunk, melyek során mind a fájdalomcsillapító, mind az értágító és gyógyító hatás érvényre jut. A későbbiekben a fenti kezeléseket magasabb, 36 – 44 Hz-es stimuláló frekvenciákkal felváltva alkalmazhatjuk a lábadozás lerövidítése érdekében. A kezeléseket az érintett testrészeken lokálisan végezzük és szükség esetén kombináljuk az egyes diagnózisok szrinti célirányos programokkal.