Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

 • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
    Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
    Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
 • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
    Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
    Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Mágnesterápia – Alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – Dr. Peter Bednarčík, CSc.

Az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia ambulanciákban, gyógyfürdőkben, gyógyintézetekben történő három évtizedes gyakorlatát követően a napi rehabilitáció megszokott részévé vált és fokozatosan egy sor modern eljárással lett kiegészítve. Ezzel párhuzamosan mintha ismét reneszánszát élné, és közvetlenül a páciensek otthonaiban kezd megjelenni olyan kialakításban, hogy ők maguk is képesek a mellékelt útmutató alapján a készülékeket kezelni.

Már Chvojka említette, hogy a mágnesterápia – helyes alkalmazása esetén – megnyitja a jövőben az utat a szervezet autoreparációja és autoregulációja, s egyben helyes működése visszaállítása felé. Éppen ez vezette a modern készülékek megalkotóit is (a fenti trend világszerte elterjedt), és kezdtek megjelenni az első – célzatosan a mágnesterápiára összpontosító – rehabilitációs magánintézmények is.

A mágnesterápiás kezelések hatása individuális, független források átlagosan – helyes használat esetén – hetven-hetvenöt százalékos hatékonyságot említenek. A fizikoterápia más módszereivel összehasonlítva ez igen nagy arány.

A leggyakrabban egyénileg használt Biomag mágnesterápiás készülékek vezérlése processzorral történik és pontos elektromos pulzusokat generálnak, melyek folyása tovább optimalizálódik szabálytalan téglalap vagy más, igény szerinti alakban. Ezek a formák az applikátorban a – “rehab” programok keretében 1-25 Hz közötti tartományú, a “speciál” programokban pedig 1-81 Hz közötti tartományú mágneses frekvenciákká indukálódnak. Ez az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágneses mező – minden káros mellékhatás nélkül teljesen áthatol az emberi szervezeten.

A Biomag mágnesterápiás termékcsalád természetes, tudományosan bizonyított módszer, amely elősegíti az ember jó egészségi állapotának megőrzését, enyhíti a fájdalmat, serkenti az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és a szervezet regenerációs képességét. A helyesen beállított pulzáló mágneses mező pozitív hatásait hat alapvető mágnesterápiás gyógyhatás-csoportba lehet osztani:

 • az anyagcsere serkentése és méregtelenítés,
 • vasodilatáció (értágítás),
 • myorelaxáció (izomlazítás),
 • gyógyító és regeneráló, gyulladás-csökkentő és reuma ellenes hatás,
 • fájdalomcsillapítás (analgetikus hatás),
 • duzzanatcsökkentő (ödéma ellenes) hatás.

 Az orvosi gyakorlatban ortopédiai problémák, gyulladásos folyamatok, de a rossz vérellátással összefüggő legkülönbözőbb problémák esetén is standard eljárásokat használnak, melyek között a pulzáló mágnesterápiát is megtaláljuk. Még a közelmúltban azonban – főként, mivel a módszer számos pozitív hatása még nem volt annyira ismert – éppen a pulzáló mágnesterápiát figyelmen kívül hagyták.
Ennek ellenére nyilvánvaló, hogy ezzel a módszerrel – viszonylag alacsony befektetéssel jelentősen fokozható a komplex gyógymód hatékonysága. A pulzáló mágnesterápia az egyéni kezeléseknél is igen bevált és megfelelő használata esetén (a kezelések gyakori ismétlését javasoljuk) elsősorban a mozgásszervek – fájdalommal járó és az érrendszer rossz működésével kapcsolatos – problémáinál az egyéb gyógykezelések igen jó kiegészítője.

Ezért igen örülök a fenti módszer iránti megnövekedett érdeklődésnek és ajánlom mindenkinek kihasználni a pulzáló mágnesterápia nyújtotta lehetőségeket.

Dr. Peter Bednarčík, CSc.