Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Magnetizált víz

Jellemzők: Az alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mező segítségével kezelhetjük az ivóvizet vagy szükség esetén a magas víztartalmú élelmiszereket is (italok, gyümölcs, stb.). A fenti módon kezelt ital felhasználása ott előnyös, ahol a szervezet méregtelenítő és anyagcsere-folyamatait kívánjuk befolyásolni.

A mágnesterápia célja a víz magnetizálása során

A mágnesterápia célja a víz magnetizálása során: A víz-molekula belső struktúrájára és kötéseire való hatás következtében a víznek mint oldószernek aktiválódik és fokozódik a kötőképessége, így a magnetizált víz a szervezet összes anyagcsere-folyamatát kedvezően begolylásolja.

A megnetizált víz leírása

A íz és a magas víztartalmú élelmiszerek alacsony frekvenciájú pulzáló mágneses mező segítségével való stimulálása következtében a víz fizikális tulajdonságaiban és biológiai aktivitásában bizonyos változások állnak be, amit jól ki lehet használni, ha a gyógykezelés támogatására a vízbevitel emelésére van szükség.

A magnetizált víz gyógyítási célú felhasználása több tízezer évre vezethető vissza, felhasználása azonban az egész világon inkább csak kísérleti tapasztalatok alapján történt és történik máig is. Csak az utóbbi években kezdenek napvilágot látni az első komoly, tudományosan megalapozott információk a víz – mágneses mező hatására fokozódó – biológiai aktivitásáról. Az emberi, de az állati testben is a víz olyan univerzális közeg, melyben bonyolult életfolyamatok zajlanak, s mely befolyásolja a szervezet egészségi állapotát és teljesítőképességét. Ezért máig is érvényes: „Sine aqua deest vita” – víz nélkül nincs élet.

A víz számos anyag oldószere, mely tulajdonsága minden szinten jelentős mértékben érvényesül, ásványi anyagok és nyomelemek hordozója, hűtő-folyadékként szolgál és ezért véd a túlmelegedés ellen. A víz további szerepe az anyagcsere-folyamatok során keletkező salakanyagok elvezetése vizelet formájában.

Fizikai-kémiai szempontból a víz kiemelkedő helyet foglal el az egyéb ismert oldószerek között. Kivétel nélkül minden egyes fizikai-kémiai tulajdonságában anomáliák mutatkoznak. Ha a víz viselkedése a hasonló összetételű vegyületekkel analógikus volna, a Földön nem létezne élet olyan formában, ahogyan azt jelenleg ismerjük (M.Štěpánek és munkat.).

A vízmolekula térbeli elrendeződéséből következik polárissága. A víz két molekulájának egyike az oxigént a hidrogénnel köti, míg a másik (a szabad elektronpárral rendelkező oxigén-atom hatására) hidrogénkötéssel egyesül. Ez a kötés a víz viselkedésében egy sor anomáliához vezet. A hidrogénkötések segítségével a vízmolekulák láncolatokba és ciklikusan ismétlődő elágazásokba rendeződnek. Ezek a formák állandóan létrejönnek és megszűnnek és leggyakrabban monomer vízmolekulákkal vannak körülvéve. Ezeknek a kötéseknek pl. az a következménye, hogy a víz molekulákkal azonos formájú és méretű molekulákból álló vegyület ugyanolyan feltételek között már légnemű állapotú, míg a víz még sokáig megmarad folyékony vagy szilárd halmazállapotában. Bár a legkönnyebb kémiai elem (hidrogén) oxidjáról van szó, halmazállapota folyékony. A nehezebb elemek összes többi oxidja (szén, nitrogén, kén) – azonos feltételek között – légnemű halmazállapotú.

A hidrogénkötésekkel magyarázható a víz további anomáliája – a szilárd halmazállapotúvá válás során végbemenő térfogatnövekedés is. A szilárd halmazállapotúvá válás során a víz térfogata 10%-kal megnövekszik, és a létrejött jég a víz felszínén úszik – kisebb a sűrűsége a folyékony víznél.
A víz hőtágulással kapcsolatos anomáliája – hogy maximális sűrűsége 4°C-on áll be – azzal magyarázható, hogy a vízmolekulák 4°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten jégrácshoz hasonló szerkezetűvé kezdenek válni, tehát nagyobb légüregekkel rendelkeznek, mint az ennél magasabb hőmérsékletű víz. Ha a vizet 0°C-ról 4°C-ra melegítjük, térfogata csökken és sűrűsége nő. 4°C-on a víz eléri maximális sűrűségét (1000 kg / 1 m3). Majd csak 4°C-tól fölfelé növekszik a víz térfogata és csökken sűrűsége. Télen a vízi ökoszisztémák a fenéken, éppen 4°C-on a legnagyobb sűrűségűek, a fölött és alatt a hőmérséklet és a sűrűség eltérő (alacsonyabb, magasabb); ebben a közegben a téli időszakban is élnek organizmusok.

A víz pólussága azt eredményezi, hogy a víz – a többi folyékony halmazállapotú anyagnál – sokkal jobban alkalmazkodik az elektromos mezőhöz. Elektromos töltéssel bíró testet a vízben azonnal ellentétes töltéssel rendelkező vízmolekula lánc-fonatok veszik körül, ami csökkenti a test töltését és fékezi környezetre gyakorolt hatását. A vízmolekula-láncok, amelyek végükön elektromos töltést hordoznak, képesek feloldani az ion-vegyületeket és szolvatált ionokat hoznak létre.

A víz nem elasztikus és nem összenyomható folyadék, ami fontos az organizmusok alakjának megőrzése szempontjából.
A víz két hidrogén-atom és egy oxigén-atom vegyülete. A hidrogén és oxigén 3-3 izotóppal rendelkezik, ami azt jelzi, hogy a víz lényegében több anyag változatos keveréke. A víz kilenc különböző háromdimenziós csoportosulást képes létrehozni és valójában 42 anyag keveréke.

A mágneses mező közvetlenül befolyásolja és meghatározza a vízcsoportosulások és -alakulatok képét. Bizonyításra került a magnetizált és nem magnetizált víz UV apszorpciójában fellelhető különbség – a mágnesesség a víznek igen különös és biológiailag jelentős tulajdonságokat kölcsönöz. A víz lágyabbá válik (felszíní és belső feszültség csökkenése) és íze is változik. A magnetizált víz fogyasztására irányuló kísérletek a szervezet fertőzések iránti nagyobb ellenállását, az emésztésre és a kiválasztásra gyakorolt pozitív hatását bizonyították. A magnetizált víz bevált vizelethajtóként, érelmeszesedés ellen hat, megnyugtatja az idegrendszert, felgyorsítja a méreganyagok és a salakanyagok eltávolítását és elősegíti a szövetek regenerációját. Megtörténtek az első állatkísérletek is, minek során megfigyelték a magnetizált víz lehetséges rák elleni hatását.

A mágnesterápia magnetizált vízzel kapcsolatos alkalmazása

A Biomag® alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia lehetővé teszi a magnetizált víz igen egyszerű elkészítését otthoni feltételek között, pl. egy üveg víz vagy gyümölcs szolenoidba való tételével. Az ilyen víz igen jó méregtelenítő hatással bír és egészben véve hozzájárul a jobb anyagcseréhez, továbbá igen megfelelő az allergiás eredetű bőrproblémák kezeléséhez, stb.

A magnetizált víz egyéb gyógykezelésekkel kombinálva jelentős mértékben hozzájárul a jó egészség visszanyeréséhez. Rendszerint belsőleg használatos, de jó hatást fejt ki a szemek külsőleg végzett öblítéséhez, sebek vagy égési sebek lemosásához is. Akár ember, akár állat gyógykezelése során az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiával kombinálva gyakorlatilag az összes kezelésnél használni lehet.