Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Migrén

 

 

A migrén jellemzői: Migrénről akkor beszélünk, ha az egész fejben vagy a fej egyik felében jelentkezik bizonyos időközönként ismétlődő fájdalom. A fájdalom rohamszerű és gyakran rosszulléttel és hányással jár. A migrén több formáját ismerjük és egy egész sor gyógyeljárás létezik enyhítésére. A migrén számos ok miatt felléphet – leggyakrabban az agyban lévő erek károsodása (fokozott irritáció, kitüremkedés, stb.), illetve a nyaki gerinc elváltozásai miatt.

A vaszkuláris elmélet a migrén okát az agy részében végbemenő hipoxiával járó vasoconstrictióban, majd az ezt követő vasodilatációban határozza meg, ami fájdalomhoz vezet. A neurovaszkuláris elmélet a kortikális agyműködés depressziós hullámairól beszél, s egyben mindannyian feltételezik, hogy a fájdalmat a trigemin-mag és meningben lévő perifériás végződéseinek hiperszenzitivitása és patológikus aktivitása hívja elő. A migrén tünetei a prodromális, aura stádiumtól, magán a rohamon keresztül a status migrenosus stádiumáig terjednek. A gyógykezelés migrén ellenes készítményekkel (agonista 5HT-1B/D), analgetikumok, nem szteroid gyulladáscsökkentők, megelőzésképpen béta blokkolók, stb. használatával történik.

Emellett van egy sor – gyógykezelésre rosszul reagáló – migrén-típus, melyek a fentebb említett okok egyikét sem mutatják ki egyértelműen és kiválóan reagálnak a szervezet általános méregtelenítésére illetve a májműködést elősegítő gyógykezelésre. Valószínűleg a keringésben résztvevő olyan anyagok redukálásához vezető folyamatról van szó, melyek megindíthatják az agyi erekben a negatív reakciókat.

Mágnesterápia migrén esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia – a központi idegrendszer közvetlen befolyásolásán kívül – jelentősen módosítja az anyagcsere-viszonyokat és javítja a mikrocirkulációt. Ez az érintett szövetek detoxikációjához és regenerálódásához vezet és alapvetően befolyásolja az érintett terület vérellátásának minőségét, ami a rohamok számának és a migrént kísérő fájdalom csökkenésében nyilvánul meg.

A mágnesterápia alkalmazása migrén esetén

Migrén esetén 4- 6 Hz-es fájdalomcsillapító frekvenciát, heveny fájdalomra az egyes rohamok között a fej és a nyaki gerinc tájékán szolenoid használatát, 50 – 81 Hz-es kezelést a has és máj tájékán lapos applikátor segítségével, és a folyadékbevitel növelését javasoljuk.