Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Minimális agyi diszfunkció (MCD)

 

A minimális agyi diszfunkció (MCD) jellemzői: A központi idegrendszer sérülésérőlvan szó gyermekeknél a gyermek méhen belüli fejlődése során, amelyet születési trauma, keringési zavarok és egyéb hatások egész sora okozhat. Szinonímaként az “enyhe gyermekkori encefalopátia” fogalom is használatos.

A központi idegrendszer strukturális változásai alapján végbemenő károsodások terjedelméből következik a minimális agyi diszfunkció – normálistól eltérő – tüneteinek széles skálája is: az értelmi képességek feltűnően kiegyensúlyozatlan fejlődése, figyelemzavar, gyakran passzivitásba átcsapó hiperaktivitás, koncentrációs problémák, alacsony kitartás, fáradékonyság, impulzív viselkedés, kicsapongás, hangulatváltozások, változó szellemi teljesítmény, érzelmi labilitás, infantilis magatartás, elalvási problémák, éjjeli bevizelés, rémálmok, beszédzavar, motorikus problémák, érzékszervi zavarok, tanulási, olvasási, írás-zavarok (diszlexia, diszgráfia), stb.

A mágnesterápia célja minimális agyi diszfunkció esetén

A minimális agyi diszfunkció problémájára irányuló alapvető gyógykezelés főként az „agy táplálására“ és az agyi erek tágítására irányuló farmakoterápia az idegsejtekbe való oxigén- és glükózbevitel fokozása érdekében, valamint a célirányos hosszútávú rehabilitáció.

A mágnesterápia mint optimális gyógymód minimális agyi diszfunkció esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia olyan optimális módszer, amely magában foglalja egyrészt a gyógyszeres kezelés kívánt hatását, t.i. az oxigéndús és tápanyagokban gazdag vér mikrocirkulációjának serkentését a központi idegrendszerben, másrészt olyan hatékony fizioterápiás kezelés, amely javítja az izomtónust, serkenti a normális funkciók visszaállását és a reparációt. A szakirodalom az agyi diszfunkció – mozgásszerveket, stb. is károsító – súlyos eseteinél is kiemeli a kezelés kiváló hatását. A kezelést javasoljuk a gerinc egész hosszában, a fejen, és mozgászavarok esetén az érintett testrészen is.

A mágnesterápia alkalmazása minimális agyi diszfunkció esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát hosszútávon alkalmazzuk a gerinc egész hosszára és a fejre, valamint egyéb testrészekre, ahol az szükséges – frekvenciák: 2 -25 Hz. Passzivitás, fáradékonyság esetén a fenti kezelést használhatjuk felváltva az 50 – 81 Hz-es stimuláló kezeléssel. Nagy lapos applikátorok és szolenoid használatát javasoljuk.