Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Osteoporosis, osteochondrosis

Jellemzők: Az osteoporosis a csontváz progresszív szisztémás megbetegedése, melyet a csontszövet leépülése és mikroszerkezeti zavara jellemez, ami a csontok fokozott törékenységével jár. A WHO szerint az osteoporosis – a fiatalok csontozatától eltérően – a csontdenzitás csökkenését jelenti 2,5 SD érték alá. A csontozat kb. 25 – 30 éves korig növekszik, majd egyének szerinti hosszúságú stabilizációs időszak következik, amit azután leépülés követ. Nőknél leginkább a menopauzát követően kezdődik a leépülés és kb. a nők 20%-ánál vezet az osteoporosis kifejlődéséhez. Az osteoporosis ellen védelmet nyújtanak a nemi és növekedési hormonok, megfelelő kalcium és D-vitamin-bevitel, a mozgás.

Az osteoporosist, tehát a csontszövet gyorsabb leépülését a hormonszint csökkenése, a nem elégséges ásványi anyag- és vitamin-bevitel, a kevés mozgás, felszívódási zavarok, túlzott foszfát-bevitel és túlzott alkoholfogyasztás, bizonyos máj- és vesebetegségek, stb. okozzák. Az osteoporosis gyógykezelése komplex módon (hormonpótlás, ásványi anyagok és vitaminok bevitele, stb.) történik.

A mágnesterápia jelentősége osteoporosis esetén

Osteoporosis esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia nagyban hozzájárul a csontszövet karbantartásához és a fájdalom enyhítéséhez, elősegíti a csontépítéshez vezető anyagcsere-folyamatokat és jelentős mértékben enyhíti a csontritkulással járó esetleges fájdalmakat. Osteoporózis esetén a mágnesterápia jelentősen felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, aktiválja az új szövet képződését (gyorsabban épül a csontszövet és épül be a calcium), valamint növeli a parathormon iránti érzékenységet.

A mágnesterápia alkalmazása osteoporosis esetén

Osteoporosis esetén eleinte 4 – 6 Hz-es fájdalomcsillapító kezelést, majd a fájdalom enyhülését követően 36 – 44 Hz-es gyógyító kezelést javasolunk.