Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Fogínysorvadás

 


A fogínysorvadás (parodontózis) jellemzői: A fogínysorvadás (parodontitis) – a fogakat az állkapocscsonthoz rögzítő apparátus krónikus gyulladása. Első leggyakoribb tünete, hogy az íny vörös és duzzadt, fogmosáskor vérzékeny és fájdalmas, és velejárója a kellemetlen szájszag. Az ínygyulladáson kívül gyakori probléma a fog sérüléséből, romlásából eredő fájdalom.

A mágnesterápia célja parodontózis esetén

Az alacsonyfrekvenciájú pulzáló mágnesterápia aktivizálja a szöveteket, ezért jelentősen javul az oxigéndús vér eljuttatása a sérült ínybe, ami elősegíti a gyógyulási folyamatokat, a duzzadás enyhülését, ezért csökken a gyulladás és a fájdalom. A mágnesterápia jól kiegészíti a parodontózis komplex fogorvosi kezelését.

A mágnesterápia leírása és alkalmazása parodontózis esetén

Parodontitis (parodontózis, fogínysorvadás) az elhanyagolt fogínygyulladás eredménye, amely eleinte nem túl feltűnő folyamat, és az íny vérzékenysége, érzékenysége formájában jelenik meg. Ha elhanyagolják, bekövetkezik a fogíny fokozatos visszahúzódása, a fognyak láthatóvá válik, a fogak meglazulnak, majd kihullanak. A parodontózis kifejlődésének elsődleges oka a foglepedék (plakk) és a benne lévő baktériumok. Az elégtelen szájhigiénia ínygyulladáshoz és fogínysorvadáshoz (parodontózishoz) vezet. Egyeseknél mindezek felgyorsulását a genetikai kockázat is elősegíti. A parodontózis gyógykezelése komplex és hosszúidejű. A parodontózis gyógyulásának alapja a gondos szájhigiénia és a sztomatológiai kezelés. A gyógykezelést minél hamarabb meg kell kezdeni és a legajánlatosabb a betegség megelőzésére koncentrálni.

A Biomag alacsonyfrekvenciájú pulzáló mágnesterápia olyan optimális módszer, amely – gyulladás- és duzzadás-gátló, valamint regeneráló hatásával – jól kiegészíti a parodontózis gyógykezelését, továbbá csökkenti a csontszövet sklerotizációs a destrukciós elváltozásait.

A fogfájás igen gyakori probléma, amelyet a fog sérülése (fogszuvasodás, fogtörés), fogzománckárosodás, a fogidegek gyulladása, a fogakat körülvevő puha szövet sérülése okoz. A fájdalom a sérülés helyéről továbbterjedhet a fej egyéb területeire is. Elsődlegesen biztosítani kell a fogorvosi kezelést.

A Biomag alacsonyfrekvenciájú pulzáló mágnesterápiának az akutt fázisban fájdalomcsillapító szerepe van és hozzájárul a duzzanatok, a gyulladás enyhítéséhez, felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Foghúzás utáni fogágy vérzés esetén nem almalmazzuk. Elsődlegesen a fájdalmat enyhítjük az alacsony frekvenciák használatával, majd a gyógyulási szakaszban a parodontózis gyógykezelése során magasabb frekvenciákkal serketjük a gyógyulási folyamatot. Megfelelő a kisméretű kör applikátor (főleg heveny fájdalom esetén) vagy szolenoid.