Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Pikkelysömör – psoriasis

Jellemzők: A Psoriasis vulgaris (pikkelysömör) az egyik leggyakoribb nem fertőző bőrbetegség, amely a bőrön kívül (leggyakrabban a könyéken, térden, lábon, törzsön, ágyékban, nemi szerveken és a fej hajjal benőtt részén), és a körmön, ízületeken jelenik meg. Pikkelysömör esetén a bőrsejtek túlbúrjánzásáról van szó, ami az érintett testrészen folyamatos újraképződést és hámlást idéz elő. Az ízületi károsodás (arthritis psoriatica) a rheumatoid arthritis hasonmása, ahol a gyulladásos elváltozások az ízület eldeformálódásához és degenerációjához vezetnek.

A pikkelysömör (psoriasis) pontos eredete nem ismert, azonban a betegség létrejöttében egy sor tényező közrejátszik, mint pl. öröklött hajlam, autoimmun mechanizmusok, külső feltételek (stressz, fertőzés, sebesülés, elégteken májfunkció, gyógyszerek, hormonok, stb.).

A pikkelysömör (psoriasis) kevésbé súlyos formáinál elsődlegesen lokális gyógykezelést alkalmaznak (kőszénkátrány, kortikoszteroidok, retinoidok, keratolitikumok, az alternatív gyógyászatban Holt-tengeri só, stb. segítségével), súlyos formáinál a szisztémás kezelés jön számba (metotrexát, ciklosporin és retinoidok). A pikkelysömör gyógykezelésének modern módszerei közé tartozik az immun folyamatokat megcélzó biológiai terápia, valamint a foto-kemoterápia (PUVA) is, amelynél a psolaren és az UVA együttes hatásáról van szó.

A pikkelysömör javulását nagyban elősegíti a szervezet méregtelenítése, ami – a salakanyagok és metabolitok kiválasztása és szervezetből való elvezetése folyamán megkönnyebbülést jelent a májnak, vesének, tisztítja a bőrt és a beleket.

A mágnesterápia jelentősége pikkelysömör (psoriasis) esetén

Pikkelysömör (psoriasis) esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát mind a bőrtünetek, mind az ízületi problémák stádiumában javasoljuk. Pikkelysömör esetén a kezelés gyulladáscsökkentő, gyógyító, nyugtató, viszketéscsökkentő, immunitás-stimuláló és méregtelenítő hatásai érvényesülnek. A mágnesterápiát egyrészt a bőrtünetek stádiumában alkalmazzuk, de – az állapotromlás megakadályozása érdekében – a betegség nyugodt stádiumában is. Az érintett helyek kezelése mellett javasoljuk a máj és a hasi tájék kezelését is, hogy elősegítsük a máj detoxikációs és metabolikus funkcióinak, valamint az emésztési és felszívódási folyamatok javulását. Pikkelysömör esetén a betegség további fejlődésétől függően végzett többszöri – valójában tartós, egész életre szóló – mágnesterápiás kezelésre van szükség.

A mágnesterápia alkalmazása pikkelysömör (psoriasis) esetén

Pikkelysömör (psoriasis) esetén a bőr 2 -25 Hz-es tartós és rendszeres kezelését javasoljuk, a méregtelenítés hatásának fokozására pedig a hasi tájék és a máj kezelését 65 – 81 Hz-es frekvenciákkal. Mindehhez a 31.programmal végzendő vízkezelést és fokozott vízfogyasztást javasolunk. Kezeléshez a nagy lapos applikátorok és a szolenoid felelnek meg.