Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Porcok, meniszkusz sérülése, regeneráció

Jellemzők: A porc olyan szövet, amely burkolatot képez a csontízületek körül. Szerkezete elasztikus és jelentősen gátolja az érintkező felületek surlódását. A porcszövet folyamatosan épül, így károsodása esetén képes megújulni. A fokozott megterhelés és a porszövet túlságos mértékű károsodása akadályozhatja a porcok regenerációs képességét, ami azok kopását idézi elő. A porcok alatt lévő csont fokozott fájdalommal reagál a helyzetre. Az ízületi hártya izgatása folytán az ízületen belül felgyülemlik a víz, ami mozgáskorlátozáshoz, esetleg merevséghez, stb. vezet.

A porcok degeneratív elváltozásai a degeneratív mozgásszervi megbetegedések első, még gyógyítható tünetei. Amennyiben a porcszövet károsodását nem akadályozzuk meg időben, jobban mondva nem igyekszünk megelőzni, az ízület károsodása idővel visszafordíthatatlanná válik.

A porcsérülés gyógykezelése komplex, sebészeti (ideértve az autológ porcsejtek beültetését is), gyógyszeres, porcvédő anyagok (ún. ízületi táplálék) fokozott bevitele vagy speciális torna, elektromos és mágneses kezelés.

A mágnesterápia jelentősége porcsérülés esetén

Porcsérülés esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia szerepet játszhat annak megelőzésében (sportolóknál és nehéz fizikai munkát végzőknél), és lehet gyógykezelés része is. Előnye, hogy lehetővé teszi akár a tartós otthoni kezelést, és érvényesíthető gyógyító, regeneráló, gyulladás- és ödémacsökkentő hatása is, aminek következtében beindul a porcok és ízületek lágyszöveteinek felépülése. A mágnesterápia jól alkalmazható a porcszövet sebészeti beavatkozást követő gyógykezelése során is.

A mágnesterápia alkalmazása porcsérülés esetén

Porcsérülés esetén az ödéma és fájdalom kezelésérealacsony, 4-6 Hz-es frekvenciákat, a fájdalom enyhülését követően pedig a regeneráció serkentése érdekében 50 – 81 Hz-es kezelést javasolunk. Prevenciós kezelés során szintén stimuláló frekvenciákat használunk, leggyakrabban szolenoid segítségével.