Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Prosztatagyulladás, BHP

Jellemzők: Az elsősorban értágító és gyógyító hatású program az ödéma és a prosztatagyulladás csökkenéséhez és a prosztata megnagyobbodásából és gyulladásából eredő problémák enyhüléséhez vezet.

A mágnesterápiás kezelés célja prosztatagyulladás esetén

Prosztatagyulladás esetén az alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia célja – a prosztata normál funkciójának helyreállítása érdekében – kihasználni annak ödéma- és gyulladáscsökkentő hatását és pozitívan befolyásolni a szexuális diszfunkciót.

A mágnesterápia jelentősége prosztatagyulladás esetén

A prosztatagyulladás illetve a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) a férfiakat érintő gyakori megbetegedés, melynek előfordulása a kor előrehaladtával nő és rendszerint 50 éves körüli korban jelenik meg. A megnagyobbodás, az ödéma és a gyulladásos elváltozások a húgyvezeték elzáródásához és gyakori, kis adagokban történő vizeléshez vezet. Olyan progresszív betegségről van szó, amely az alsó húgyvezetékek működési rendellenességével illetve veseelégtelenséggel végződhet. A prosztatagyulladás feltűnő kellemetlenségekkel jár és kockázati tényező a rosszindulatú rákbetegség kialakulásához. A megnagyobbodó prosztata egyre nagyobb nyomást gyakorol a húgyhólyag alsó részére, s így a hólyagnyak, a prosztata és a húgyvezeték részének simaizma összehúzódik, ami anatómiai obstrukcióhoz vezet. A prosztata jóindulatú megnagyobbodása vizelési zavarokban nyilvánul meg – ilyenkor a jóindulatú prosztata megnagyobbodásból eredő alsó húgyvezetéki tünetekről beszélünk, melynek klinikai tünetei vizelési zavarokban, vizeletretencióban, húgyvezetéki fertőzésben,vérvizelésben illetve vesemedence tágulatban vagy veseelégtelenségben nyilvánulnak meg. A prosztatagyulladás kezelése gyógyszerekkel történik – leggyakrabban 5alfa-reduktáz inhibitorok, alfablokátorok, gyógynövény készítmények illetve sebészeti beavatkozás alkalmazásával.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia ödéma- és gyulladáscsökkentő hatásával serkenti a prosztatagyulladás gyógyulását, regenerálja a simaizmot, pozitívan befolyásolja a prosztataváladék mikrobiális kontaminációját, elősegíti a prosztata újbóli normál működését, és egyúttal igen pozitív hatást gyakorol a szexuális diszfunkció helyreállítására.