Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Pseudoarthrosis (álízület) – gyógyulás elősegítése

A pseudoarthrosis (álízület) – gyógyulás elősegítése program jellemzői: Az álízület csonttörést követően úgy keletkezik, hogy a csont letört részei nem nőnek össze és tartósan lazák maradnak. Álízületről akkor kezdünk beszélni, amennyiben a szokásos gyógyulási idő kétszerese alatt a csont-összenövésre nincs semmi jel. A csont gyógyulásához a szilánkok fixálására és – a kötőszövet kiépülése érdekében – nyugalomra van szükség. A kötőszövetben ezután kalciumsók ülepednek le és ekkor kerül sor a csontszövet végleges megszilárdulására. A gyógyulás másik feltétele az érrendszer és a csont ellátása tápanyagokkal. Az álízületben megterhelés hatására vagy annak mozgatása során fokozott fájdalom jelentkezik. Az álízület meglétét rendszerint RTG és CT vizsgálatok segítségével igazolják. A gyógykezelés módszere attól függ, hogy az álízület életképes vagy sem (rossz tápyanyagellátás miatt). Kezelési módszerek pl. a rögzítés módosítása, az elváltozott csont revitalizációja, ill. a szivacsos csontszövet operatív pótlása, csontátültetés, a vérellátás megújítása, stb.

A mágnesterápia hozzájárulása az álízület gyorsabb gyógyulásához

Az álízület gyorsabb gyógyulása elősegítésére a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a sérülést követő első napoktól kezdve alkalmazható. A mágnesterápia enyhíti a fájdalmat és – értágító, gyógyító hatásával – javítja a sérült csont ellátását tápanyagokkal. A mágnesterápia általi kiegészítő kezelés nem pótolja az álízület helyes rögzítését, mégis jelentős mértékben elősegíti azon anyagcsere-folyamatokat, amelyek a csontokban segítenek beépíteni a csontépítő anyagokat. A mágnesterápia lerövidíti a gyógyulás idejét, aktiválja az új szövet keletkezését (gyorsabb csontépülés és kalcium-felszívódás) és növeli a parathormonra való érzékenységet.

A mágnesterápia alkalmazása az álízület gyorsabb gyógyulása érdekében

Az álízület gyorsabb gyógyulása érdekében elsődlegesen alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciákat használunk a fájdalom enyhítése érdekében, amit az enyhülés beálltával 25 – 50 Hz-es gyógyító frekvenciákkal felváltva alkalmazunk.