Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Relaxáció

Jellemzők: A relaxációs programot olyan – fokozott fizikai és pszichikai terhelésnek kitett illetve lelki feszültség alatt lévő – személyeknél alkalmazzuk, akiknél inrtenzív relaxáció elérésére van szükség.

A mágnesterápia célja relaxáció során

A mágnesterápia célja relaxáció esetén a teljes ellazulás és a keringési rendszer, valamint az idegrendszer tökéletes relaxációja.

A relaxáció leírása

A relaxáció olyan állapot, amikor az emberi szervezetben az izom- és a lelki feszültség feloldására kerül sor. Amikor relaxálunk, rendszerint olyan tevékenységet végzünk, mely szórakoztat, kellemes számunkra és segít a stressz és a fáradtság leküzdésében. A nehéz fizikai munkát végzőknél a relax jelenthet pl. olvasást, a fokozott pszichikai megterhelésnek kitett személyeknél pedig kertészkedést, stb. A fenti tevékenységeken kívül létezik egy sor célitrányos relacxációs technika, melyek közül a leggyakoribbak közé tartoznak az autogén tréning, a Jacobsen-féle progresszív izom-relaxáció és a légzési gyakorlatok. A relaxáció számos lelki betegség vagy pszichikai zavar gyógykezelésének alapja illetve fontos kiegészítője, a különböző neurózisoktól kezdve a pszichotikus megbetegedésekig illetve függőségi problémákig.

A mágnesterápia jelentősége relaxáció esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia izomlazító és általános nyugtató hatását a relaxáció során – a relaxációs folyamat szerves, hatásfokozó részeként – a lazítás és a gyorsabb erőrekapás elérése érdekében használhatjuk fel. A mágnesterápia harmonizálja a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer működését és elősegíti a vegetatív idegrendszeri tónus kiegyensúlyozatlansága tüneteinek megszüntetését.

A mágnesterápia alkalmazása a relaxáció során

Relaxáció során a hátgerinc egész területét – stresszes állapot esetén a fej tájékát is – kezeljük fájdalomcsillapító és izomlazító frekvenciákkal.