Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Reuma (progresszív polyarthritis, reumatoid arthritis)

A reuma – progresszív polyarthritis, reumatoid arthritis, ízületi reuma jellemzői: Az ízületeket megtámadó leggyakoribb reumatikus betegségek közé tartozik a reumatoid arthritis (reuma), a Bechterewkór és az arthritis psoriatica. Az ízületi reuma pontos oka nem ismert, de a fő károsító mechanizmus a nem fertőző, krónikus ízületi gyulladás mint autoimmun folyamat, amikor az immunrendszer a saját szövetet támadja meg és károsítja. Megnyilvánulásai az ödéma, túlmelegedés, fájdalomérzet, érintésre érzékenység érzete és csökkent funkció. A gyulladás egy idő után az ízület leépülését, eldeformálódását váltja ki, és kialakul a progresszív polyarthritis – a reuma.

A reuma – polyarthritis progressiva (reumatoid arthritis) a kötőszövet általános krónikus gyulladásos megbetegedése, amelyet az ízületi struktúrák gyulladása, granulációs szövet létrejötte, porckopás, az ínszalagok lazulása, esetleg sebesedés jellemez. A reuma súlyosabb eseteiben egyéb szervekben is létrejöhetnek kóros változások. A reuma gyakran fordul elő középkorú nőknél, és fájdalommal, reggeli merevséggel, a kéz kisízületeinek, illetve egyéb ízületek duzzanatával jár. Gyulladás reuma esetén leggyakrabban nemcsak a kéz kisízületeiben, a csukló- és bokaízületben lép fel, de a csípő- és térdízületben is.
Spondylitis ankylopoetica (Bechterew-kór) esetén olyan krónikus gyulladásos megbetegedésről van szó, mely túlnyomó részben az SI és az intervertebralis ízületeket támadja meg és fokozatosan állandósuló gerinc-merevséggel párosul.

Reuma esetén fontos a környezetváltozás és az életmód megváltoztatása, a rehabilitáció, a gyógyfürdő és gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító gyógyszerek használata.

A mágnesterápia jelentősége reuma (progresszív polyarthritis) esetén

A progresszív polyarthritis (reuma) egyike azon problémáknak, amelyek esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia alapvetően jó hatást fejt ki. Előnye a fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és gyógyító hatás. A mágnesterápia a krónikus betegségeknél elősegíti a mozgásképesség javulását és az ízületek további károsodásának fékezésével általában véve a fájdalmak enyhülését idézi elő.

A mágnesterápia alkalmazása reuma (progresszív polyarthritis) esetén

A progresszív polyarthritis (reuma) kezelése során eleinte elsődlegesen a fájdalmat csökkentjük alacsony, 4-6 Hz-es frekvenciákkal, amit az enyhülést követően 25 – 50 Hz-es regeneráló programokkal kombinálunk. Az applikátort a problémás testrésztől függően választjuk meg. Leggyakrabban a szolenoid használatos a kisízületekre és a nagy lapos vagy egésztest applikátor a gerinc kezelésére.