Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Szklerózis multiplex – SM

 

 

A szklerózis multiplex jellemzői: A SM (szklerózis multiplex) a központi idegrendszer gyulladásos degeneratív megbetegedése, melynek során a központi idegrendszerben demyelinisatiós folyamatok mennek végbe, és a megbetegedés klinikai formái attól függően határozhatók meg, hogy a központi idegrendszer mely részét érinti, mely része leginkább sérült. A szklerózis multiplex végbemehet ismételten hirtelen rosszabbodással, majd enyhüléssel, vagy pedig beáll a fokozatos állapot-romlás. Ritka esetben halállal is végződhet, de sor kerülhet a kóros folyamat hosszú távra kiható megnyugvására is.

A szklerózis multiplex első tünetei feltűnés nélküliek, meg-megbotlás, menés utáni fáradtság, vizelet inkontinencia, ujjal végzendő apró műveletek nehézkes volta, fokozódó fáradtság, homályos látás, szédülés, remegés és a tünetek további széles skálája egészen a bénulásig és a központi idegrendszer, valamint a perifériás idegek további súlyos károsodásáig. A szklerózis multiplex gyógykezelése a tünetkezelésben merül ki. A betegnek nyugalomra van szüksége, gyulladást és fájdalmat csökkentő szerek állnak rendelkezésére, fertőző betegségek illetve pszichikai-fizikai megterhelés ellen szükséges védekeznie, amelyek állapotromlást idézhetnek elő.

Mágnesterápia szklerózis multiplex (SM) esetén

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia segít a betegnek a szklerózis multiplex-szel összefüggő nehézségek leküzdésében, és jobb életminőséget tesz lehetővé. A mágneses mező alkalmazása a kisagy és az agy területén – az elengedhetetlen értágító hatáson kívül – eőidézheti a kalcium-ionok sejt belsejéből külső térbe való jutását, valamint a melatonin-kiválasztás aktiválását. Mindezek következtében javul az alvás bioritmusa és az agy könnyebben regenerálódik. A betegek állapotában jelentős javulás áll be, főként azokéban, akiknél nehézkes beszédkészség alakult ki, hosszas emlékezés és beszéd közbeni dadogás kíséretében.

A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a fentiek miatt megfelelő fizioterápiás módszer, amely a szklerózis multipexes páciensek általános egészségügyi ellátását hivatna kiegészíteni és a betegség egész lefolyása során alkalmazható az egyéb gyógykezeléssel párhuzamosan is. A mágnesterápia kiveszi részét a betegség előrehaladásának fékezésében és az egészségi állapot stabilizálásában. A magasabb stimuláló frekvenciák az idegműködés közvetlen ösztönzését eredményezik.

A mágnesterápia alkalmazása szklerózis multiplex (SM) esetén

A szklerózis multiplex gyógykezelése során javasoljuk a 2-25 Hz-es programok napi használatát, melyeket az 50-81 Hz-es értágító és stimuláló ráhatással felváltva lehet alkalmazni. A fejre szolenoid és a gerinc tájékára lapos applikátor használata a megfelelő.