Kezdőlap Betegségek Mágnesterápia Professzionális készülékek Készülékek otthoni kezelésre Csatlakoztatható applikátorok Készletek Tanusítványok Referencia Ügyfelektől Videók, akik már használják

PRÓBÁLJA KI KÉSZÜLÉKEINKET INGYENESEN

Nincs más dolga, mint kitölteni az űrlapot, írja le üzenetben, milyen problémára szeretné kipróbálni készülékeinket.
Amint elküldte kérését, azonnal rögzítjük és hamarosan fel is keressük.

  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.
  • Elolvastam a felhasználási feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot valamint...
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják kapcsolatlétesítés céljából.
      Beleegyezem hogy a megadott személyes adataimat tárolják és felhasználják közvetlen reklámozási célokra.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRRA ELSZÁMOLHATÓ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK

Partnerünk:

Teniszkönyök

 

 

Jellemzők: A program a könyökízületi fájdalmak – a teniszkönyök (radialis epikondilitisz) kezelésére szolgál, amely túlzott egyoldalú terhelés során lép fel sportolóknál és nehéz munkát végzőknél.

A mágnesterápia célja teniszkönyök esetén

A teniszkönyök elnevezésű betegségnél a mágnesterápia enyhíti a fájdalmat és – az egyéb sebészeti és rehabilitációs gyógykezelés mellett – elősegíti a gyógyulási folyamatot. Az inak és szalagok gyulladásos megbetegedései krónikussá is válhatnak és idő előtti terhelés vagy nem elégséges utókezelés esetén ismételten visszatérnek. Ezért javasolt a mágnesterápiás kezelés megelőzésképpen probléma mentes állapot esetén is.

A mágnesterápia alkalmazása teniszkönyök esetén

A teniszkönyök a könyökízület izom- és ínszalagjainak (radialis epicondylus humeri) megbetegedését jelenti, melynek oka a megterhelés. A csuklót feszítő izmok (csukló extensorok) és a kézfejet tenyérrel felfelé fordító izmok (supinátorok) szoktak elsősorban megterhelés alatt lenni. A teniszkönyök krónikussá válásának kockázati tényezőit a sportolóknál a terhelés csökkentésével illetve speciális tornával tudjuk eliminálni. A nehéz fizikai munkát végzőknél segíthet az egyes tevékenységek felváltva történő végzése a műszak során. A betegség a fájdalmon kívül odáig vezet, hogy a páciens nem képes kézbe venni dolgokat és izomereje is csökken. A tartós gyógykezelés magában foglalja mind a klasszikus, mind a sebészeti gyógykezelést, a nyugalmat, merevítőt, jeges borogatást, analgetikumokat, kortikoidokat és eredménytelenség esetén a műtéti beavatkozást. A konzervatív gyógyeljárásban a fizikoterápiának, mágnesterápiának, stb. van legfontosabb szerepe.

A teniszkönyök mágnesterápiás kezelése

A teniszkönyök elnevezésű betegségnél a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát helyileg alkalmazzuk a sérült könyök tájékán minden nap, hosszútávon leginkább kis köralakú applikátor vagy szolenoid segítségével. A fenti módon a mágnesterápia analgetikus, duzzanat- és gyulladásgátló, valamint gyógyító hatása érvényesül.